Cerkev Svetega Andreja

Turistična kmetija "Pri Marti"

Turistična kmetija "Pri Marti" se nahaja v osrčju Slovenskih goric, v naselju Drbetinci.

Na kmetiji vam poleg obilne, raznovrstne, doma pridelane hrane postrežejo več sort domačega vina, ki si ga lahko točite tudi sami, v njihovi kamniti kleti. Izvrstne domače dobrote pa lahko pri njih tudi kupite. 

Ponudba turistične kmetije temelji na kulinaričnih dobrotah, predvsem je poudarek na jedeh sestavljenih iz mesa doma vzrejenih živali, zelenjave pridelane na domačem vrtu in pravem domačem, kmečkem kruhu, ki ga pečejo v krušni peči. Na kmetiji vam postrežejo s hišnimi specialitetami, kot so domača salama, zaseka, kruh iz krušne peči ter ostale kmečke dobrote, pridelane doma. Posebnost so meso iz tünke, potica in gibanica.

Po prednaročilu pripravljajo pogostitve za skupine in zaključene družbe (za vsa slavnostna praznovanja, rojstne dneve, abrahame, zaključke, obletnice, birme, izlete in druga srečanja). Nudijo tudi možnost prenočitve. Za prenočitev imajo gostje na razpolago več dvoposteljnih sob z lastno kopalnico, lahko pa se namestijo tudi v apartmajski hiši (za 4 do 10 oseb).

ŠPORTNI PARK:

Načrtujete piknik, rojstnodnevno zabavo, druženje s sodelavci, rojstnodnevno zabavo za otroke z animacijo? Potem je PIKNIK "PLAC" kot naročen za vas. Poleg tega, da na kmetiji ponujajo veliko možnosti za šport, rekreacijo ali zgolj sprehod ter sprostitev v naravi, imate pri njih možnost najema PIKNIK "PLACA" (ki vključuje ribnik, nogometni igrišče, otroška igrala - po želji), odlično kulinariko, možnost animacije za otroke z Lilibum in še in še.

Gostinstvo in kulinarika v regiji